Hei kaikki Sosiaalinen media työyhteisöjen työvälineenä -opintojakson opiskelijat! Olen Pilvi, pienen tytön äiti ja opiskelen palvelumuotoilua XAMK:ssa. Olen opintojeni loppusuoralla, jäljellä on enää loput työharjoittelusta ja opinnäytetyö.

Luet elämäni toista blogia. Ensimmäinen oli valinnaisen Mediakasvatuksen perusteet -opintojakson tehtäviä varten perustettu blogi ja nyt tämä toinen on sosiaalisen median Sukellus Someen -blogini :) Eli samalla media-alalla pysytellään. En ole tässä siis mikään haka, mutta sitäkin innokkaampi oppimaan. Tuotan jo tällä hetkellä sosiaalisen median sisältöä työpaikkani some-kanaville (olen töissä urheilukaupassa), mutten aikaisemmin ole sukeltanut sen syvemmälle somen käytön lainalaisuuksiin.

Olen motivoinut ja kiinnostunut opiskelemaan sosiaalisesta mediasta itselleni uuden osaamisalueen, jota pystyn oikeasti hyödyntämään työelämässänikin. Tavoitteenani on saada enemmän irti somesta työvälineenä sekä luonnollisesti tavoittaa uusia ihmisiä ja saada lisää seuraajia työpaikkani some-tileille!

Pysytäänhän kuulolla!

Pilvi :)